Monipuolinen suunnittelutyö ja työskentely työmailla sanelevat vaateet Insinööri Studion työasemille

Oy Insinööri Studio on yli 40 huippuammattilaisen LVIA-, sähkö-, rakennus- ja arkkitehtisuunnittelutoimisto, jonka palveluihin kuuluvat myös kattavat rakentamisen ja sisäilmaston palvelut sekä rakennuttamisen ja valvonnan palvelut. Luotettavat laitteet ja teknologia, toimiva IT-infra ja yhteydet sekä ensiluokkainen tietoturva ovat tärkeä osa Insinööri Studion toimintaa ja palveluiden laatua.

Nämä jatkettuna kattavalla ohjelmistovalikoimalla mahdollistavat sujuvan, tehokkaan ja joustavan työn, tietoturvaa ja turvallista käyttöä unohtamatta. Laitteiden ja ohjelmistojen tehokkaat piirto- ja laskentaominaisuudet tekevät suunnittelusta, tietomallintamisesta ja projektidokumenttien laatimisesta nopeaa, joustavaa ja luotettavaa.

Toisinaan Insinööri Studion laitehankintatarpeet realisoituvat nopeasti ja luotettava kumppani on tällöin hyvin arvokas, etteivät työt seiso. ”Arvostamme näissä tilanteissa laitetoimittajalta reippaita otteita, hyvää ammattitaitoa ja toimintaympäristömme laatu- ja teknisten vaatimusten sekä kehitysnäkymien tuntemusta”, Insinööri Studion laatu- ja IT-päällikkö Heli Paasi kertoo.

Yhteistyössä korkeaan arvoon nousee myös keskinäinen luottamus tekemiseen ja siihen, että sovittu sana pitää. ”Välillä on kiviä käännelty oikein kunnolla, että tarvittavat tuotteet ja komponentit ovat löytyneet, mutta palvelu on Datamixissä aina pelannut, sovittu on aina pitänyt ja olemme saaneet haluamme”, Paasi kehuu luottokumppaniaan.

Laitteet ammattilaisten käyttöön

”HP oli heti meille selkeä valinta”, Datamix Kotkan toimitusjohtaja Pasi Hirvonen kertoo. ”Heidän valikoimansa on todella laaja, mikä yllättää meidätkin päivittäin. Näistä tuotteista löydämme aina sopivimmat laitteet ja oheislaitteet Insinööri Studion ammattilaisille.”

HP saa laitetoimittajana kiitosta myös ensiluokkaisesta palvelusta molemmilta tahoilta. ”He ovat aidosti kiinnostuneita asiakkaidensa tarpeista, jolloin heidän kanssaan toimiessa, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset laitteet muuttuviin tarpeisiin”, Hirvonen kehuu.

Myös Insinööri Studion Heli Paasi on samoilla linjoilla. ”Olemme käyttäneet pitkään HP:n laitteita, joiden luotettavuus ja turvallisuusominaisuudet ovat korkealla tasolla sekä hinta-laatusuhde hyvä. Suunnittelutyö- ja tietomallintaminen sekä vierailut työkohteissa ja erilaisissa työmaaympäristöissä asettavat omat vaatimuksensa laitteiden laadulle.”

Nopeutta, tehokkuutta ja varmuutta – yli 20 vuoden ajan

Insinööri Studiolla on tällä hetkellä käytössä pääsääntöisesti Intel®-prosessoreilla varustettuja HP:n Z-sarjan tehotehotyöasemia sekä HP ZBook- ja Elite-sarjan kannettavia. Työasemissa käytetään monenlaisia sovelluksia perustoimisto-ohjelmistoista tehoa vaativiin CAD-suunnittelu- ja tietomallinnusohjelmistoihin sekä erilaisiin simulointi-, mitoitus- ja mittalaiteohjelmistoihin.

Oy Insinööri Studio ja Datamix ovat toimineet tiiviissä yhteistyössä jo yli 20 vuotta. Yhteistyö alkoi tulostimista ja palvelinlaitteista, nykyään Datamix toimittaa Insinööri Studiolle tietokoneet ja oheislaitteet. HP:n laitteet ovat valikoituneet Datamixin tarjoamaan niiden huippulaadun, kestävyyden, tehokkuuden ja monipuolisuutensa ansiosta.

Alkuperäinen julkaisu löytyy täältä.