TIETOKONEET JA OHEISLAITTEET

Toimitamme aina uusimpia julkaistuja laiteversioita. Erikoistarjouksessa myös vanhemmat revisiot, näistä aina tiedotamme erikseen.

TOIMISTOTARVIKE

Etsi tarvitsemasi kuvastosta! Mikäli menee sormi suuhun, etkä löydä haluamaasi, käytä optio ja kilauta kaverille! Toikan Kimmo numerossa 044 7801 854 auttaa Sinua löytämään juuri oikean tuotteen tarpeeseesi!

Katso kuvasto

Kysy lisätietoja toimistotarvikkeista pikalomakkeella.
Vastaamme lähes valonnopeudella.

  MONITOIMILAITTEET

  Toshiba on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1875 lähtien. DataMix toimii yrityksen kotkalaisena oikeana kätenä ja toteuttaa tulostamisen, kopioimisen, skannaamisen ja kaiken, mitä dokumentinhallintaan liittyy. Ota rohkeasti yhteyttä, niin laitetaan homma toimimaan!

   

  Pyydä tarjous

  Kuvaile tulostus, skannaus ja dokumentinhallinnan tarpeitasi. Kerro lisäksi käyttäjämäärä, arvioitu vuosi- tai kk-tulostustarve, A4 vai A3. Otamme yhteyttä tarjoamme Teille sopivaa ratkaisua. 

   ERGONOMIA TUOTTEET

   Tiesitkö, että yksi sairaspoissaolopäivä maksaa yrityksellesi keskimäärin 350 €. Ole ajan hermolla ja tutustu tarjoamiimme työergonomiaratkaisuihin. Tee työntekijöillesi työpäivästä tekemisen arvoinen!

   Ergonomiakuvasto

   Löydä oma tuotteesi kuvastosta, me toimitamme sen sinulle ja opastamme käytössä.

   ergofinland.fi

   NÄYTÖT JA INFONÄYTÖT

   KOKOUSTEKNIIKKA

   Laadukkailla yrityskäyttöön tarkoitetuilla näytöillä, infonäytöillä ja kokousteknisillä ratkaisulla saat viestisi näkyviin, kuuluviin ja etäkokoukset sujumaan.

   TIETOTURVA

   Tietoturva ei ole enää pitkään aikaan ollut pelkkää virusturvaa. Tieto- eli kyberturvallisuus sisältää monia elementtejä, joista suurin osa perustuu pilvipohjaiseen tekoälyratkaisuun, joka reagoi uhkiin salaman nopeasti. Palvelumme perustuu 30 vuotiseen yhteistyöhön suomalaisen F-Securen ja sittemmin WithSecuren kanssa.

   PILVIRATKAISUT

   Monet sähköiset työkalut ovat nykyisin pilvipalveluita. Pilvipalveluiden valinnassa on huolehdittava tietoturvasta ja varmuuskopioinnista, koska palvelu itsessään ei ota kantaa 

   TEHOKKUUS

   JATKUVA TUKI JA YLLÄPITO

   Pyydä tarjous teknisestä ylläpidosta. Teemme työn etänä tai paikan päällä.